Onze consultants

Onze consultants staan altijd voor u klaar.

Robert Bolenius

Founder & Consultant

Ik ben geboren in 1967 in Goirle, getrouwd, heb 2 dochters en woon in Hilversum.

Na de afronding van mijn studie Communicatie heb ik mijn dienstplicht als Voorlichtingsofficier bij de Koninklijke Marine vervuld.

Mijn eerste commerciële baan was junior sales representative bij uitgeversmaatschappij Reader’s Digest. Daar kreeg ik veel kansen. Ik verliet het bedrijf uiteindelijk als Adjunct Directeur Benelux. Vervolgens heb ik als Client Service Director ervaring opgedaan aan mediabureaukant bij Carat Nederland. Daarna als Hoofd Advertentie-exploitatie van regionale dagbladen van TMG aan de slag gegaan en mede verantwoordelijk geweest voor de reorganisatie van het advertentiebedrijf.

In de rol van Managing Director van de Nederlandse vestiging van Publicitas ervaring opgedaan met Top mediabedrijven over de hele wereld zoals onder andere The Times, El Pais, Elle, Burda en Corriere della Sera.

In 2008 de overstap gemaakt naar recruitment en in 2009 zelfstandig gestart onder de naam &Bolenius!  recruitment | executive search.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te mountainbiken, hard te lopen, te tennissen en te golfen. En in de winterperiode sta ik graag op de skies.

Volg me op Linkedin!

E-mail: robert@bolenius.net
Mobiel: +31 (0) 645969144

André Schimmel

Consultant

Geboren in Velp in 1965, getrouwd met Astrid en wij hebben één dochter en ik woon in Almere.

Na mijn diensttijd bij de Cavalerie in Soesterberg, heb ik mijn studie Marketing & Communicatie gevolgd aan de Frederik Muller Academie in Amsterdam.

Na mijn eerste baan als marketingmedewerker bij een uitgeverij in Amsterdam, ben ik gestart als accountmanager bij Veronica Uitgeverij en vervolgens de eerste stappen gezet in ‘online media’ via Veronica Digitaal.

Met mijn overstap in 1999 naar RTL kwamen er veel digitale en management ontwikkelingen op mijn pad, van opbouwen van een sales netwerk tot vele multimediale proposities en de eerste pre-roll commercials in Nederland, zodat ik in 9 jaar een mooie groei van sr. Accountmanager kon doorgroeien naar Salesmanager Online, Text & Homeshopping. Prachtige tijd!

Vervolgens als sales director bij eBay/Marktplaats een interessante tijd gehad en vanaf 2013 aan bureau zijde ervaring opgedaan bij WPP/GroupM’s performance label Quisma als Managing Director.

De laatste jaren heb ik bij verschillende marketing & mediabureaus mijn kennis en ervaring mogen delen en inzetten. Totdat ik deze zomer met Robert in gesprek kwam en wij uitgebreid gespard hebben over het recruitment vak en een mogelijke samenwerking. Die is er nu van gekomen en daar kijk ik erg naar uit!  Met Robert’s 10 jaar ervaring in recruitment, zijn kwalitatieve netwerk, professionaliteit en enthousiasme moet dat een mooie samenwerking opleveren!

Privé ben ik graag buiten met onze hond in het bos of op de racefiets te vinden en sta ik graag op de ski’s. Daarnaast kook ik graag, ben ik liefhebber van mooie wijnen en zoek ik de balans tussen bourgondisch genieten en een gezond leven.

Volg me op Linkedin!

E-mail: andre@bolenius.net
Mobiel: +31 (0) 6300 91851