Over &Bolenius!

Recruitment en Search voor professionals in (online) Sales,
Marketing, Communicatie & Media

Ons verhaal

&Bolenius! Recruitment Executive Search is dé expert in het bemiddelen van professionals binnen Sales, Marketing, Communicatie & Media.

Vanuit het bruisende Hilversum, 'dé Mediastad', verbinden we getalenteerde kandidaten met gerenommeerde bedrijven. Ons specialisme omvat functies zoals accountmanager, client lead, sales director, commercieel directeur, online marketeer, brandmanager, marketing director, communicatieadviseur, digital consultant en meer.

Wij gaan verder dan vaardigheden en ervaring; persoonlijkheid, ambitie en mentaliteit zijn voor ons ook essentieel voor een optimale match. Door persoonlijke bezoeken aan opdrachtgevers en kandidaten streven we naar duurzame relaties en partnerships. Bij &Bolenius! zijn we uw vertrouwde partner voor succes in (online) Sales, Marketing, Communicatie & Media.

Werkwijze

&Bolenius! is een proactieve bemiddelaar die actief op zoek gaat naar geschikte kandidaten. Het bureau gebruikt naast een kwalitatieve database en social media vooral haar eigen uitgebreide persoonlijke netwerk.

De persoonlijke aanpak staat centraal. Robert en André spreken iedereen zelf en besteden veel aandacht aan het exact begrijpen wat voor kandidaat de opdrachtgever zoekt. Ze bezoeken altijd de opdrachtgevers en gaan met de verantwoordelijke manager in gesprek om zelf de bedrijfscultuur te ervaren. Hierdoor ontstaat een nauwe betrokkenheid en partnerschap met de opdrachtgever. Kwaliteit staat boven kwantiteit, en alleen zorgvuldig gesproken kandidaten worden voorgesteld. &Bolenius! hecht waarde aan nazorg en blijft in contact met zowel de opdrachtgever als de geplaatste kandidaat na voltooiing van de plaatsing.

Onze consultants

Onze consultants staan altijd voor u klaar.

Robert Bolenius

Founder & Consultant

André Schimmel

Consultant

Bekijk de vacatures